Een zorg minder! Al meer dan 30 jaar lang.
Over ons2023-11-10T11:18:16+01:00

Lésec werd opgericht in 1988

En is sindsdien uw partner voor allerlei Beveiliging en Telecom oplossingen!

Ontmoet het enthousiaste team van Lésec!

Het team van Lésec bestaat uit totaal 11 leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst waarbij sfeer en kwaliteit centraal staat. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Het team van Lésec staat altijd voor uw klaar. Lésec: een zorg minder!

Kennis van zaken

Lésec levert innovatieve oplossingen die organisaties duidelijke voordelen opleveren. De ontwikkeling van beveiliging en communicatie staat niet stil in deze continu veranderende wereld. Kosten moeten beheersbaar zijn, beveiliging sluitend en uitbreiding flexibel. Ontdek de voordelen voor uzelf:

 • Gratis beveiligings- of telecomcheck voor uw woning of bedrijf;

 • Veelzijdig assortiment producten en diensten voor ieder beveiligings- en telecomvraagstuk;

 • 24/7 Hulp bij storingsproblemen of calamiteiten;

 • Lésec is NCP erkend, een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur.

Geniet van persoonlijk contact!

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie – zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie of door gebruik te maken van draadloze telefonie. Wat cruciaal voor bedrijven is, is de kwaliteit en betrouwbaarheid.

VCA-certificering

Naast kwaliteit vinden wij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en het voorkomen van ongevallen en letsel erg belangrijk. Lésec Beveiliging is dan ook in het bezit van een VCA 2017/6.0 certificaat. Met deze Vca-certificering tonen we o.a. aan dat we veiligheidsbewust werken, dat risico’s beheerst worden en dat we voldoen aan wet- en regelgeving op gebied van veiligheid, gezondheid en Arbo. We streven hierbij naar continue verbetering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO betekent weliswaar dat een bedrijf verantwoordelijkheid draagt voor de maatschappij.

Maar het gaat er om dat dit op zo’n manier gebeurt dat het bedrijf dit ook oprecht belangrijk vindt. Niet omdat het moet en niet omdat het wordt verwacht.
Een onderneming kan dit bereiken door dit stukje belang voor de wereld op te nemen in het business-/verdienmodel en zelfs in het bedrijfs-DNA. Het is een fundamentele verandering die kan leiden tot positieve resultaten, niet alleen op sociaal vlak of voor het milieu, ook voor het bedrijf zelf. Denk hierbij aan een beter financieel rendement en imago. Lees hier alles over mvo.

Werken bij Lésec Beveiliging & Lésec Telecom

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor monteur beveiligingsinstallaties: https://lesec.nl/vacature-monteur-beveiligingsinstallaties/

Ben je geïnteresseerd en wil je werken in een enthousiast collegiaal team, waar eigen inzicht en verantwoordelijkheid voorop staan en voldoe jij aan de gestelde criteria? Solliciteer dan nu naar de vacature van beveiligingsmonteur en stuur je uitgebreide CV t.a.v. dhr. J. Leeuwestein naar info@lesec.nl of neem contact op via telefoonnummer 078-6445566. Invullen van onderstaand formulier kan natuurlijk ook!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geniet van een uitstekende service!

  Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

   Een zorg minder!

  Lésec Beveiliging

  Lésec Telecom

  Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!

  Ga naar de bovenkant