Brandbeveiliging thuis

Elk jaar zijn er tussen de 2.000 en 3.000 schademeldingen door brand in de woning. Een brand heeft vaak invloed op uw gevoel van veiligheid. Rookmelders zijn daarom verplicht sinds juli 2022. Niet gek, want de meeste slachtoffers bij brand vallen namelijk door het inademen van rook. Lésec Beveiliging biedt rookmelders aan die aangesloten kunnen worden op het inbraaksignaleringssysteem. Als de rookmelders afgaan, zullen de sirene(s) in uw woonhuis geactiveerd worden. Hierdoor zal er dus ook een melding plaatsvinden wanneer u niet thuis bent. U kunt ervoor kiezen om dit te laten doorsturen naar uw mobiele telefoon of naar een meldkamer (PAC).

Hoeveel rookmelders zijn er nodig?

Het aantal rookmelders is afhankelijk van uw woonsituatie. In het algemeen adviseren wij minimaal één rookmelder in de algemene ruimte, per verdieping, keuken en cv-ruimte. Heeft u al rookmelders in huis? Hangen ze wel op de juiste plek? En hoe weet u of uw rookmelders nog werken? Wij geven u graag alle informatie over waar u op moet letten.

Wij kijken graag samen met u naar de juiste oplossing brandbeveiliging thuis voor een veilige situatie in uw woonhuis. Op basis daarvan maken wij een voorstel, met als uitgangspunt het bouwbesluit en uw veiligheid.

Houd uw woning veilig!

Inbraakbeveiliging huis

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!