Camerasystemen voor thuis

Camerabewaking in woningen wordt steeds populairder. Steeds meer mensen realiseren zich dat camerabewaking een aanvulling is op huidige sloten en grendels. Een camerasysteem in uw woning geeft een stukje veiligheid en kan voor inbrekers afschikken.

Als relatie van Lésec Beveiliging heeft u veel profijt van de expertise van onze technici en verkoopadviseurs. Zij zorgen samen met u voor een professionele aanpak en realisatie.

Lésec Beveiliging levert de meest geavanceerde systemen voor terreinbewaking.

Het is een vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt. Digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan het op afstand bewaken van panden en/of industrieterreinen en het controleren van alarmmeldingen door de meldkamer alvorens de bewakingsdienst op pad te sturen.

Alle apparatuur is voorzien van de mogelijkheid om de beelden zelf via een app te bekijken of door te laten melden naar de meldkamer met de mogelijkheid tot live view.

Lésec Beveiliging levert voor de complexere camerasystemen een breed scala aan componenten. Door goed te luisteren en uw behoeften en wensen goed te analyseren, zullen wij tot een samengesteld pakket van producten en maatregelen komen.

Houd uw woning veilig!

camerasystemen thuis

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!