Alles op het gebied van

Beveiliging!

Wij zoeken gerichte beveiligingsoplossingen voor iedere situatie.
Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Op zoek naar betrouwbare beveiligingsoplossingen voor uw woning of bedrijf? Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij dé partner die je zoekt om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, diefstal en andere veiligheidsrisico’s.

Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Advies over beveiliging

Natuurlijk adviseren wij u graag over de maatregelen om het eenvoudig binnendringen van ongewenste personen te bemoeilijken d.m.v. een inbraakinstallatie of camerasyteem en de maatregelen om brand tijdig te signaleren en het pand te kunnen ontruimen.

24 uurs Service

Ook voor de service bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Bescherm uw bedrijf

Bescherm uw huis

Meer weten? Vraag een Gratis Beveiligingscheck op!

Vraag een gratis beveiligingscheck aan om te kijken of u goed beveiligd bent.
Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!