Inbraakbeveiliging

Voel u veilig in uw bedrijfspand met de passende inbraakbeveiliging van Lésec.

Inbraaksysteem, beveiliging tegen inbraak, veiligheidsmaatregelen en veiligheidssysteem zijn verschillende benamingen voor de diensten die wij bij Lésec aanbieden voor uw bedrijf. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden van gecertificeerde oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo bent u verzekerd van optimale beveiliging van uw bedrijfspand. Voor elk inbraak vraagstuk kunnen wij u een passende oplossing aanbieden. De inbraakbeveiliging van Lésec helpt u om indringers buiten de deur te houden

Jarenlange ervaring met inbraakbeveiliging

Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld die de kans op een geslaagde inbraak verminderen! U kunt het beste de hulp inschakelen van een beveiligingsspecialist herkenbaar als KiWa/NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend BORG-E bedrijf. Een KiWa/NCP erkend BORG-E bedrijf is als geen ander op de hoogte van alle inbraakpreventieve maatregelen. Lésec Beveiliging is zo’n KiWa/NCP erkend BORG-E bedrijf!

Houd uw bedrijf veilig!

inbraakbeveiliging bedrijf

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Waarom zou u kiezen voor inbraakbeveiliging van Lésec?

– Deskundige beveiligingssystemen
– Op maat gemaakte beveiligingsoplossingen
– 24-uurs servicedienst
– Jarenlange ervaring in beveiligingsmaatregelen
– Snelle respons met onze klantenservice

Dit ontvangt u van ons:

  • Er komt vrijblijvend iemand langs om een inventarisatie te doen.

  • Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

  • Na inspectie hebben we een duidelijk beeld van de pandbeveiliging en de optimalisatie mogelijkheden.

  • Lésec is Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur.

  • Lésec Beveiliging houdt ieder pand veilig. Van inbraakbeveiliging tot toegangscontrole.

Inbraakpreventie voor uw bedrijfspand

Inbraakpreventie begint met een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand, waaronder het gebruik van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is echter niet voldoende; het moet ook correct worden toegepast. Er zijn verschillende ‘organisatorische’ maatregelen die inbrekers bemoeilijken of zelfs ontmoedigen.

Advies van Lésec begint met de minimale beveiligingseisen van de verzekering.  Bij inbraakpreventie draait het om de juiste combinatie van maatregelen die specifiek zijn afgestemd op de situatie. Hoe groter de verwachte buit, des te meer moeite een inbreker moet doen om binnen te komen. Daarom moet de beveiliging zwaarder zijn indien er een grotere buit wordt verwacht.

Pandbeveiliging voor hogere risico categorieën

In het geval dat het bedrijfspand wordt ingedeeld in een hogere risicocategorie op basis van veiligheidsoverwegingen, dient er een essentiële aanvulling te worden overwogen in de vorm van een geavanceerd elektronisch alarmsysteem. Sommige bedrijven zoals banken of gemeentehuizen hebben er ook belang bij te weten wie er het pand binnenkomt, daarom verzorgen wij ook diverse soorten toegangscontrole systemen.

De beste inbraakbeveiliging bij Lésec

Bij Lésec bieden we de allerbeste inbraakbeveiliging bedrijf voor uw gemoedsrust. Onze geavanceerde systemen zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste indringers. Met professionele en veilige alarmsystemen, anti inbraak sloten, camera’s en toegangscontrolemechanismen zorgen we ervoor dat uw eigendommen veilig zijn. Onze professionele installateurs zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare installatie, aangepast aan uw specifieke behoeften. Kies voor Lésec en investeer in de veiligheid van wat voor u het belangrijkst is. Met onze inbraakbeveiliging bent u altijd een stap voor op potentiële indringers, en kunt u met een gerust hart genieten van gemoedsrust. Kies voor de beste beveiliging, kies voor Lésec.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!