Inbraakbeveiliging

Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden van gecertificeerde oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo bent u verzekerd van optimale beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis.

Voor elk inbraak vraagstuk kunnen wij u een passende oplossing aanbieden.

Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld die de kans op een geslaagde inbraak verminderen! U kunt het beste de hulp inschakelen van een beveiligingsspecialist herkenbaar als KiWa/NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend BORG-E bedrijf. Een KiWa/NCP erkend BORG-E bedrijf is als geen ander op de hoogte van alle inbraakpreventieve maatregelen. Lésec Beveiliging is zo’n KiWa/NCP erkend BORG-E bedrijf!

Inbraakpreventie begint bij een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis. Onder andere door het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is echter niet voldoende, het moet ook goed gebruikt worden. Zo zijn er verschillende ‘organisatorische’ maatregelen die het een inbreker moeilijk maken of zelfs ontmoedigen. Als het bedrijfspand of woonhuis behoort tot een hogere risicocategorie is een aanvulling vereist in de vorm van een elektronisch alarmsysteem.

Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best moet doen om binnen te komen. Dus hoe zwaarder het beveiligd moet worden.

Houd uw bedrijf veilig!

Inbraakbeveiliging

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!