Camerasystemen voor bedrijven

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan cameraproducten die u in het bedrijfspand veiligheid, bewaking en gemak brengen. Van simpele camera’s tot professionele camerabewaking met opnamemogelijkheden. Alle camerasystemen zijn gemaakt om 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste kwaliteit te leveren, ongeacht het weer of de temperatuur.

Als relatie van Lésec Beveiliging heeft u veel profijt van de expertise van onze technici en verkoopadviseurs. Zij zorgen samen met u voor een professionele aanpak en realisatie. Ons team luistert naar uw wensen en eisen en biedt strategisch en technisch advies op maat, zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden.

Lésec Beveiliging levert de meest geavanceerde systemen voor terreinbewaking.

Verschillende soorten camerasystemen

Het is een vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt. Digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan het op afstand bewaken van panden en/of industrieterreinen en het controleren van alarmmeldingen door de meldkamer alvorens de bewakingsdienst op pad te sturen.

Alle apparatuur is voorzien van de mogelijkheid om de beelden zelf via een app te bekijken of door te laten melden naar de meldkamer met de mogelijkheid tot live view.

Lésec Beveiliging levert voor de complexere camerasystemen een breed scala aan componenten. Door goed te luisteren en uw behoeften en wensen goed te analyseren, zullen wij tot een samengesteld pakket van producten en maatregelen komen. Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

Houd uw bedrijf veilig!

Camerasystemen voor bedrijven

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!