Toegangssysteem

Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken. De manier van werken, de bedrijfscultuur, de producten of diensten die ze leveren, de uitstraling van het bedrijf. Kortom geen enkel bedrijf is gelijk. Ook de risico’s die men loopt en de te treffen maatregelen kunnen sterk verschillen.

Elke deur in een willekeurig pand is een stukje van een compleet toegangssysteem. Bij een toegangssysteem zijn er een aantal componenten nodig om de organisatiestroom te controleren.

Plaats een codeslot of kaartlezer, geef iedere gebruiker een toegangscode, sleutelhanger (tag) of badge (creditcard) en een toegangscontrolesysteem is werkelijkheid geworden.

Lésec Beveiliging zorgt, na een vakkundige inventarisatie, dat er een op het bedrijf geschreven toegangscontrolesysteem wordt aangeboden. Naast onze assistentie bij het samenstellen en aanbieden van onze systemen, mag u ook de benodigde ondersteuning verwachten om het gekozen systeem zo efficiënt mogelijk te installeren en op te leveren.

Of het nu gaat om een eenvoudig stand alone systeem voor één deur of een complex systeem met bijvoorbeeld 40 deuren, met Lésec Beveiliging heeft u de juiste partner gevonden. Lésec Beveiliging, een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie. Daarom voor u een zorg minder!

Houd uw bedrijf veilig!

Toegangssysteem

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!