Service & Onderhoud

Een alarminstallatie dient periodiek gecontroleerd te worden op een juiste werking. Omdat dit zeer belangrijk is, is dit in vele gevallen ook een eis van de verzekering.

Het komt regelmatig voor dat door het verplaatsen van een kast of het plaatsen van gordijnen, een bewegingsdetector niet meer datgene detecteert wat oorspronkelijk de bedoeling was.

Tevens werkt de controle preventief ter voorkoming van ongewenst alarm door bijvoorbeeld het tijdig vervangen van een versleten of beschadigd onderdeel van de installatie.

Bij Lésec Beveiliging kan men een onderhoudscontract afsluiten waardoor er 1 keer per jaar een controle van het hele beveiligingssysteem plaatsvindt door een bevoegde monteur. Bij deze periodieke controle wordt het hele systeem volledig gecontroleerd.

Tevens beschikt Lésec Beveiliging over een eigen 24-uurs servicedienst, waar iedereen met een onderhoudscontract gebruik van kan maken. Hier wordt u telefonisch geholpen en indien noodzakelijk komt de monteur naar u toe. U kunt hiervoor ook buiten kantoortijden ons normale telefoonnummer gebruiken.

Houd uw huis veilig!

Service & Onderhoud

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!