Brandbeveiliging bedrijf

Bijna 60% van de bedrijven waar het pand door brand is verwoest gaat failliet! Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. Het is belangrijk om te weten of uw bedrijfspand wel brandveilig is.

Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Dit alles op basis van de wettelijke regelgeving en richtlijnen van de lokale overheid.

Lésec Beveiliging levert uiterst betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Diensten & Service brandveiligheid

Op de centrale worden diverse rook- en hittemelders aangesloten om in een zo vroeg mogelijk stadium de brand te ontdekken. Daarnaast worden er door het pand diverse handbrandmelders geplaatst, zodat de mensen in het pand, bij een beginnende brand, direct de ontruiming in werking kunnen stellen.

Door middel van “slow-whoop” sirenes die verdeeld over het pand gemonteerd zijn wordt iedereen gewaarschuwd. Samen met u maken wij uw organisatie of bedrijf brandveilig. Wij hebben hiervoor alle juiste kennis en tools beschikbaar. Wij ontzorgen u en uw organisatie op het gebied van brandveiligheid. Lésec is het brandbeveiliging bedrijf waar u naar op zoek bent.

Houd uw bedrijf veilig!

Brandbeveiliging bedrijf

Met de check van Lésec Beveiliging weet u snel hoe u bent beveiligd en of er verbeterpunten zijn. De check is helemaal gratis en kunt u via de link eenvoudig opvragen.

Alles op het gebied van Beveiliging en Telecommunicatie!

Wij zoeken gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!