DBM Elektrotechniek kiest voor een nieuwe inbraakinstallatie voor hun nieuwe locatie.

DBM elektrotechniek is een jonge organisatie met frisse en moderne opvattingen als het gaat om het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe elektrotechnische toepassingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de aansturing van bruggen, sluizen, grote bedrijfsmatige machines of toepassingen die uw bedrijfsproces automatiseren.

Daarnaast kunnen zij verschillende disciplines zoals uitvoerders, elektro techneuten, tekenaars, programmeurs etc. leveren voor uw projecten. Zij hebben een brede kennis van elektrotechniek en zijn daar breed inzetbaar wat hen weer flexibel maakt om u bij bijna al uw projecten te ondersteunen.

Als het gaat om onderhoud zijn zij 24/7 bereikbaar om met oplossingen te komen voor uw problemen; de nadruk ligt hierop op klanttevredenheid. Met andere woorden; de geboden oplossing lost niet alleen uw probleem op, maar is ook geheel opgelost naar uw wensen.

Wij leverden in samenwerking met DBM Elektrotechniek, die zelf de bekabeling in zijn geheel heeft aangebracht,  een nieuwe inbraakinstallatie, waarmee de klant weer optimaal beveiligd is voor de toekomst.

Lésec: een zorg minder!