C. van den Heuvel & Zonen kiest voor een inbraakinstallatie en cameraregistratiesysteem in hun nieuwe pand in Gorinchem.

C. van den Heuvel & Zonen is een energiek nationaal en internationaal opererend expeditie- en transportbedrijf, opgericht 26 november 1929, met meer dan 90 jaar ervaring. In de bedrijfsvoering staan twee waarden centraal: flexibiliteit en betrouwbaarheid en maar één norm: de klant is koning. De klant is er bij gebaat om in afwijkende situaties ook een logistieke partner te hebben, die juist kan anticiperen en handelen volgens de afgesproken waarden en normen. Om dit te garanderen, wordt er continu geïnvesteerd in de medewerkers, de systemen en structuren. Naast het correct uitvoeren van de opdrachten, is betrokkenheid bij- en het meedenken over de beste oplossing van groot belang. Momenteel bestaat het wagenpark uit 61 (trekkende) eenheden. Variërend van bestelbusjes, bakwagens, wagens met aanhangers en trekkers met opleggers, met of zonder laadklep c.q. gesloten, huif, kast of tautliner.

Wij leverden een nieuwe inbraakinstallatie en cameraregistratiesysteem, waarmee de klant weer optimaal beveiligd is voor de toekomst.