Zakelijke telecom

Wilt u gebruik maken van zakelijke telecom en bent u op zoek naar een aanbieder? Wij, van Lésec Telecom, kunnen u verder helpen! Al sinds de oprichting (in 1988) is Lésec Telecom uw partner voor allerlei verschillende oplossingen voor uw telecomvraagstukken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur. Daarnaast zijn wij ook lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan daarom 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Meer weten over wat wij voor uw zakelijke telecom kunnen betekenen? Doe dan gerust even een aanvraag voor onze gratis telecomcheck op de website. Zo ontvangt u een helder beeld van de communicatiemogelijkheden bij uw pand.

Datanetwerk Alblasserdam

Zakelijke telecom inzetten? Wij denken met u mee!

Persoonlijk contact met klanten is in het bedrijfsleven een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers voor de binnen- en de buitendienst, waarbij er in beide teams waarde wordt gehecht aan sfeer en kwaliteit. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse telecominstallaties uit.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar zakelijke telecom óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!