VoIP zakelijk

Op zoek naar VoIP zakelijk? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Lésec Telecom is al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Lésec Telecom biedt een ruim assortiment aan producten en diensten. Wij bekijken graag uw huidige situatie m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten, om u een optimale besparing te kunnen bieden. Zo ziet u, ook in de telecommunicatie & data voelen wij ons helemaal thuis.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Datanetwerk Alblasserdam

VoIP zakelijk | Lésec Telecom staat voor u klaar

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien.

VoIP is alweer een tijd aanwezig in ons dagelijks gebruik, bewust of onbewust. Simpel gezegd is VoIP een techniek waarbij geluid (spraak) realtime wordt omgezet in datapakketjes en zich verplaatst over een datanetwerk (bijvoorbeeld via het Internet) door middel van het IP protocol. Bij het ontvangen worden deze datapakketjes weer omgezet in geluid.

Wilt u weten waar uw bedrijf staat op het gebied van telecom? Doe dan onze gratis telecomcheck en kom erachter!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast voorzien wij u ook graag van advies. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u op de beste manier van dienst kunnen zijn. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!