Voip telefonie

Op zoek naar VoIP telefonie? Dan kan Lésec Telecom u helpen! VoIP is alweer een tijd aanwezig in ons dagelijks gebruik, bewust of onbewust. Door integratie van verschillende technieken en apparatuur ontstaan er steeds meer mogelijkheden. Als erkend bedrijf zijn wij uw partner voor de oplossingen van al uw telecomvraagstukken. Lésec Telecom is namelijk geschikt in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van VoIP telefonie binnen uw bedrijf!

Voip telefonie

Lésec Telecom  | VoIP / Hosted Voice

Bij zowel Hosted Voice als VoIP gaat u bellen via het datanetwerk. Oftewel, uw oude telefooncentrale verdwijnt en u gaat gebruik maken van een telefonieoplossing in de cloud. Dit wil zeggen dat u over een virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter beschikt. Zo beschik je over audio, video & chat, kun je bellen vanuit je browser en beschik je over uitgebreide functionaliteit.

Een ander woord voor VoIP is SIP. SIP is het protocol waarover VoIP meestal communiceert. Hierover zijn wereldwijd afspraken gemaakt. Een verkeerde modem of router kan zich soms niet goed aan de regels houden en veroorzaakt vervolgens storing in de telefonie. Omdat de mogelijkheden op het gebied van VoIP / Hosted Voice groots zijn, adviseren wij u graag over wat er bij uw situatie past.

Voordelen VoIP telefonie

Met Hosted Voice/ VoIP telefonie ben je een stuk flexibeler in tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale. Met deze nieuwe manier van bellen kunnen medewerkers ook vanuit huis of onderweg gebruik maken van het netwerk. Daarnaast is ook het grote voordeel dat u meer functionaliteit krijgt voor minder geld dan een traditionele telefooncentrale. Tot slot heb je met Hosted VoIP altijd het volledige overzicht over je telefoonnetwerk.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over bellen via internet? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen door op onderstaande button de klikken. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar. Wij staan voor u klaar! Tot snel bij Lésec Telecom.

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!