VoIP Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele organisatie, die u verder kan helpen met de installatie van een VoIP Rotterdam? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Lésec Telecom is al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten en kijken graag persoonlijk met u mee naar uw huidige situatie (m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten). Zo kunnen wij u een optimale besparing bieden.

Twijfelt u over uw huidige telecom (en bijbehorende kosten) en wilt u graag advies hierover? Doe de gratis telecomcheck door het formulier op onze website in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

VoIP Rotterdam | Lésec Telecom helpt u verder!

VoIP is alweer een tijd aanwezig in ons dagelijks gebruik, bewust of onbewust. Simpel gezegd is VoIP een techniek waarbij geluid (spraak) realtime wordt omgezet in datapakketjes en zich verplaatst over een datanetwerk (bijvoorbeeld via het internet) door middel van het IP protocol. Bij het ontvangen worden deze datapakketjes weer omgezet in geluid.

Door integratie van verschillende technieken en apparatuur ontstaan er steeds meer mogelijkheden. Meer en meer multimediatoepassingen zijn op elkaar afgestemd en spreken dezelfde taal. Deze ontwikkelingen creëren grote mogelijkheden voor telefonietoepassingen. Het SIP protocol maakt het mogelijk om via PDA’s, IP telefoons, PC’s en mobiele telefoon met elkaar te communiceren. Bedrijven kunnen hiervan profiteren door een sterke verhoging van de productiviteit en efficiency.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een VoIP Rotterdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!