Terreinbewaking

Bent u op zoek naar terreinbewaking? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de beveiliging van uw terrein. Dit kan door middel van camerabewaking of andere beveiligingssystemen. Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Als lid van Techniek Nederland en als Kiwa NCP Erkend BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Terreinbewaking | Lésec Beveiliging staat voor u klaar

De bewaking van uw terrein is erg belangrijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw spullen en medewerkers ten allen tijde veilig zijn, maar geeft uzelf ook een rustgevend gevoel als u het terrein verlaat. Er kan namelijk niks gebeuren, zonder dat u daar een melding van krijgt. Dankzij de goede service van Lésec Beveiliging, wordt u volledig ontzorgd. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste installatie, de montage en verzorgen ook het onderhoud. Zo heeft u altijd een goed werkend bewakingssysteem.

Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vraag. Contact opnemen kan via het formulier op de website, telefonisch of per mail. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!