Telefoonsysteem Papendrecht

Als u op zoek bent naar een telefoonsysteem Papendrecht bent u bij Lésec Telecom aan het juiste adres. Door het gebruik van een telefoonsysteem kunnen bedrijven hun kosten verlagen, de efficiëntie verhogen en de communicatie naar een hoger niveau tillen waardoor bedrijfsdoelen beter en sneller kunnen worden behaald.

Meer weten over de gratis check of diensten van Lésec? Neem dan zeker even contact met ons op!

Telefoonsysteem Papendrecht

Waar op letten bij een telefoonsysteem Papendrecht

Bij de aanschaf van een telefoonsysteem moet goed gekeken worden wat de medewerkers nodig hebben. Zal er gebruik worden gemaakt van conference calls? Is een intercom echt wel nodig of juist onmisbaar? Vorm een duidelijk plaatje met het ideale telefoonsysteem die uw organisatie op alle vlakken zal helpen. En om onnodige kosten te voorkomen is het goed dit allemaal goed voor te bereiden. Het telefoonsysteem van Lésec verbindt de interne lijnen binnen het bedrijf en met het openbare netwerk.

Telecombedrijf | Lésec Telecom staat voor u klaar!

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland.

Dit zijn de telecomoplossingen die we u te bieden hebben:

  • VoIP en Hosted Voice: Lésec Telecom volgt de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet. Zo kunnen wij u als onafhankelijke specialist altijd adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen.
  • Telefoonsysteem: Lésec Telecom biedt u bij de installatie van een bedrijfs- of particuliernetwerk de keuze uit een ruim assortiment telefoonsystemen.
  • Telefoontoestel: Lésec Telecom biedt een groot assortiment aan systeemtoestellen en (DECT) handsets aan.
  • Intercomsysteem: Lésec Telecom biedt intercomsystemen aan om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-, luister- en/of een beeldverbinding.
  • Randapparatuur: Lésec Telecom kan u een groot assortiment aanbieden van diverse randapparatuur, zoals headsets, conferentietelefoons, etc.

Meer weten over onze diensten? Neem dan zeker even contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!