Telefoonsysteem Hendrik-Ido-Ambacht

Als u op zoek bent naar een telefoonsysteem Hendrik-Ido-Ambacht, dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Wij zijn al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten en kijken graag persoonlijk met u mee naar uw huidige situatie (m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten). Zo kunnen wij u zowel een passende oplossing als een optimale besparing bieden.

Benieuwd geworden naar wat onze telefoonsystemen voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Krijg meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Telefoonsysteem Hendrik-Ido-Ambacht? Lésec heeft het in huis!

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Sinds onze oprichting is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in dit soort (en andere) telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Daarnaast zijn we ook lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een op-maat-gemaakte service hoog in het vaandel. Bovendien staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons telefoonsysteem Hendrik-Ido-Ambacht óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een passende oplossing!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!