Telecombedrijven Nederland

Op zoek naar Telecombedrijven Nederland? Dan is Lésec Telecom het telecombedrijf dat u kan helpen! Wij hebben een ruim assortiment aan diensten en producten op het gebied van telecom. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur.

Meer informatie over telecombedrijven in Nederland? Neem dan contact met ons op!

Telecombedrijven Nederland

Lésec Telecom | Aanbod

Al sinds 1988 blijven wij ons ontwikkelen op het gebied van de zakelijke telecommunicatie en houden wij de data-markt goed in de gaten. U kunt bij ons terecht voor oplossingen van al uw telecom vraagstukken. Wij bekijken graag samen met u de huidige situatie m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten. Dit om u een optimale besparing te kunnen bieden.

Bij Lésec Telecom kunt u terecht voor VoIP of Hosted Voice. De dagen van conventionele telefoonlijnen zijn geteld. Daarom is telefonie-in-de-cloud één van de oplossingen hiervoor. Daarnaast kunt u terecht voor een telefoonsysteem, telefoontoestel, intercomsysteem, datanetwerk en randapparatuur. Hierin kunnen wij u een groot assortiment aanbieden zoals headsets en conferentietelefoons. Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan de website of neem contact met ons op.

Datanetwerk | Lésec Telecom

Lésec Telecom is gespecialiseerd in en gecertificeerd voor de aanleg van de benodigde bekabeling en datanetwerken. Want één van de onderdelen van de flexibiliteit is de infrastructuur van de bekabeling. Ondanks dat de WiFi verbindingen steeds beter worden, is bedrading van het dataverkeer nog steeds betrouwbaarder. Wilt u weten in hoeverre het datanetwerk binnen uw bedrijf/pand up-to-date is? Vraag dan een gratis telecomcheck aan! Zo weet u snel of uw telefonie in orde is en of er verbeterpunten zijn.

Contact telecombedrijven Nederland

U kunt contact met ons opnemen per mail, telefonisch of door op onderstaande button de klikken! Wij staan u graag te woord en helpen u om uw telecommunicatie te verbeteren. Tot snel bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!