Telecombedrijf

Bent u op zoek naar een telecombedrijf dat u kan helpen bij al uw telecom uitdagingen? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Lésec Telecom is al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Lésec Telecom volgt de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet. Zo kunnen wij u als onafhankelijke specialist altijd adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen.

Heeft u vragen over ons telecombedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Telecombedrijf

Telecombedrijf | Lésec Telecom staat voor u klaar!

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Dit zijn de telecomoplossingen die we u te bieden hebben:

  • VoIP en Hosted Voice: Lésec Telecom volgt de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet. Zo kunnen wij u als onafhankelijke specialist altijd adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen.
  • Telefoonsysteem: Lésec Telecom biedt u bij de installatie van een bedrijfs- of particuliernetwerk de keuze uit een ruim assortiment telefoonsystemen.
  • Telefoontoestel: Lésec Telecom biedt een groot assortiment aan systeemtoestellen en (DECT) handsets aan.
  • Intercomsysteem: Lésec Telecom biedt intercomsystemen aan om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-, luister- en/of een beeldverbinding.
  • Randapparatuur: Lésec Telecom kan u een groot assortiment aanbieden van diverse randapparatuur, zoals headsets, conferentietelefoons, etc.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. Ook adviseren wij u graag over de juiste telecom oplossing in uw situatie. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!