Telecom Rotterdam

Zoekt u naar een professionele organisatie die u verder kan helpen met telecom Rotterdam? Wij, van Lésec Telecom, staan graag klaar voor u en kunnen u verder helpen! Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in al uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan 24/7 voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Krijg meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom Rotterdam | Lésec kan u verder helpen!

Maar waarom zou nu juist voor ons moeten kiezen voor de installatie van telecom in Rotterdam en omstreken? Lésec Telecom is al sinds de oprichting (van meer dan 30 jaar geleden) actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Lésec Telecom biedt een ruim assortiment aan producten en diensten. Wij bekijken graag uw huidige situatie met betrekking tot de lijnen en bijbehorende maandelijkse kosten, zodat wij u een optimale besparing kunnen bieden voor de toekomst.

Wij bieden verschillende vormen en producten van telecom aan bij onze klanten. Hierbij kunt u denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Meer informatie over Lésec?

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze rol binnen de telecom Rotterdam óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!