Telecom Ridderkerk

Gebruik maken van telecom Ridderkerk (en omliggende plaatsen) met uw bedrijf? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Onze specialisten zijn al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten en kijken graag persoonlijk met u mee naar uw huidige situatie (m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten). Zo kunnen wij u een optimale besparing bieden.

Meer weten over wat wij voor uw telecom kunnen betekenen? Doe dan gerust even een aanvraag voor onze gratis telecomcheck op de website. Zo ontvangt u een helder beeld van de communicatiemogelijkheden bij uw pand of woning.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom Ridderkerk? Lésec Telecom helpt!

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Sinds onze oprichting is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in dit soort (en andere) telecomvraagstukken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur. Daarnaast zijn we ook lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een op-maat-gemaakte service hoog in het vaandel. Bovendien staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Benieuwd geworden?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar telecom Ridderkerk en omgeving? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!