Telecom partner

Op zoek naar een professionele (en ervaren) telecom partner? Lésec Telecom is uw specialist! Werkt uw telefonie niet optimaal óf kunt u mogelijk besparen op de kosten van deze lijnen? Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen volledig aansluiten bij de wensen van onze klanten én dat deze natuurlijk past en functioneert in het betreffende gebouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan oplossingen in de vorm van draad gebonden én draadloze headsets en conferentieapparatuur.

Benieuwd geworden naar wat onze oplossingen voor uw pand kunnen betekenen? Krijg meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom partner gezocht? Wij staan voor u klaar!

Lésec Telecom is al ruim 30 jaar lang uw partner voor oplossingen in allerlei verschillende telecomvraagstukken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur. Daarnaast zijn we ook lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een op-maat-gemaakte service hoog in het vaandel.

Daarnaast ben u ook voor de service bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons direct en wij komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen! Ook ‘s nachts en in de weekenden verhelpen wij storingen in het telecomsysteem door middel van onze 24-uurs servicedienst.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een ervaren telecom partner óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) gerust even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!