Telecom kosten

Als u meer wilt weten over de telecom kosten voor een bedrijf, dan bent u bij Lésec Telecom helemaal aan het juiste adres! Al sinds de oprichting (1988) is Lésec Telecom uw partner voor allerlei verschillende oplossingen voor uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan daarom 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw (kantoor)pand kunnen betekenen? Krijg direct meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom kosten berekenen?

Onze telecom bestaat uit verschillende vormen en producten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Ontdek de voordelen van Lésec Telecom

Snel, efficiënt en veilig. Met een breed assortiment aan producten en diensten bieden we gratis beveiligings- of telecomchecks. Vertrouw op ons veelzijdige aanbod voor elk telecom- en beveiligingsvraagstuk. Ons team staat 24/7 klaar voor hulp bij storingen of calamiteiten. Als erkend NCP-bedrijf en BORG-alarminstallateur garanderen we kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor Lésec Telecom en ervaar de voordelen van onze snelle, efficiënte en veilige telecomdiensten.

Over Lésec

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Beveiliging & Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw beveiligings- en telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Het team van Lésec staat altijd voor uw klaar. Lésec: een zorg minder!

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de gemiddelde telecom kosten? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Onze telecom oplossingen

VoIP of Hosted Voice

Lésec Telecom volgt de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet. Zo kunnen wij u altijd adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen. Lésec Telecom heeft een wholesale status en zodoende kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u één leverancier voor internet en telefonie.

Telefoonsysteem

Lésec Telecom biedt u bij de installatie van een bedrijfs- of particuliernetwerk de keuze uit een ruim assortiment telefoonsystemen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, waarbij de functionaliteiten welke van een telefoonsysteem mag worden verwacht, aanwezig zullen zijn. Zo ook de mogelijkheid voor het koppelen met uw softwarepakket (CRM).

Telefoontoestel

Lésec Telecom biedt een groot assortiment aan systeemtoestellen en (DECT) handsets aan. Uitgebreide functies, een strak ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface komen allemaal samen in ons assortiment.

Intercomsysteem

Lésec Telecom biedt intercomsystemen aan om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-, luister- en/of een beeldverbinding. Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat.

Randapparatuur

Lésec Telecom kan u een groot assortiment aanbieden van diverse randapparatuur, zoals headsets, conferentietelefoons, etc.

Datanetwerk

Lésec Telecom is gespecialiseerd in en gecertificeerd voor de aanleg van de benodigde bekabeling en datanetwerken.
Meer ontdekken

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!