Telecom kosten

Als u meer wilt weten over de telecom kosten voor een bedrijf, dan bent u bij Lésec Telecom helemaal aan het juiste adres! Al sinds de oprichting (1988) is Lésec Telecom uw partner voor allerlei verschillende oplossingen voor uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan daarom 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw (kantoor)pand kunnen betekenen? Krijg direct meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom kosten berekenen? Lésec Telecom is uw partner!

Onze telecom bestaat uit verschillende vormen en producten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de gemiddelde telecom kosten? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!