Telecom Dordrecht

Als u op zoek bent naar een onderdeel binnen de telecom Dordrecht, dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Wij zijn al sinds de oprichting (van meer dan 30 jaar geleden) actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Lésec Telecom biedt een ruim assortiment aan producten en diensten. Wij bekijken graag uw huidige situatie met betrekking tot de lijnen en bijbehorende maandelijkse kosten, zodat wij u een optimale besparing kunnen bieden voor de toekomst.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw telecom kunnen betekenen? Doe een aanvraag voor onze gratis telecomcheck op de website. Zo ontvangt u een helder beeld van de communicatiemogelijkheden bij uw pand of woning.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom Dordrecht | Lésec is uw betrouwbare partner!

Presteert uw telefonie niet optimaal óf kunt u mogelijk besparen op de kosten van deze lijnen? Wij kunnen u verder helpen! Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen volledig aansluiten bij de wensen van onze klanten én dat deze natuurlijk past en functioneert in het betreffende gebouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan oplossingen in de vorm van draad gebonden én draadloze headsets en conferentieapparatuur.

Naast de telefonie bieden wij ook vele andere verschillende vormen en producten van telecom aan bij onze klanten. Hierbij kunt u denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons met betrekking tot onze rol in de telecom Dordrecht óf denkt u dat wij al iets voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk. Graag tot ziens bij Lésec Beveiliging & Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!