Telecom bedrijven

Op zoek naar telecom bedrijven? Dan is Lésec Telecom hét bedrijf die u zoekt! Wij houden ons bezig met telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Hierin zijn wij een Kiwa NCP erkend bedrijf. Kortom Lésec Telecom is uw partner voor oplossingen van al uw telecomvraagstukken.

Neem contact met ons op om te kijken wat Lésec Telecom voor u kan betekenen!

Telecom bedrijven

Telecomoplossingen | Lésec Telecom

Omdat er in de zakelijke telecommunicatie en data-markt snelle ontwikkelingen zijn is het van belang deze op de voet te volgen. Daar weten wij van Lésec Telecom alles van. Mede door onze ruime ervaring is het mogelijk dat wij als onafhankelijke specialist u adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen. U kunt hierbij denken aan:

  • Het realiseren van VoIP of Hosted Voice
  • Het aanleggen van telecomsystemen
  • Een groot assortiment aan systeemtoestellen en (DECT) handsets
  • Aanleggen van intercomsystemen om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-, luister- en/of een beeldverbinding.

Intercomsystemen | Randapparatuur

Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassingsgebieden. Daarnaast is een intercomsysteem erg belangrijk voor de beveiliging van uw gebouw. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat. Om deze reden wordt een intercomsysteem vaak toegepast in flats, appartementencomplexen en in gebouwen waar men niet kan zien wie er aanbelt.

Om uw telefonieoplossing compleet te maken levert Lésec Telecom ook diverse randapparatuur. Hierbij kunt u denken aan draadloze headsets, draad gebonden headsets en conferentie toestellen. Kortom u kunt bij Lésec Telecom terecht voor alles op het gebied van telecommunicatie!

Kom in contact met telecom bedrijven

Neem contact op met Lésec Telecom! Dit kunt u doen door op onderstaande button te drukken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Wij staan voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om alle informatie voor u duidelijk te krijgen. Tot snel!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!