Telecom Barendrecht

Als u op zoek bent naar een professionele organisatie voor uw telecom Barendrecht, dan bent u bij Lésec Telecom helemaal aan het juiste adres! Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in al uw telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan 24/7 voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom Barendrecht | Lésec is uw specialist!

Wij bieden verschillende vormen en producten van telecom aan bij onze klanten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Het team van Lésec bestaat uit elf leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst, waarbij er in beide teams waarde wordt gehecht aan sfeer en kwaliteit. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse telecominstallaties uit. Zo kunnen wij onze klanten altijd de kwalitatieve service bieden die zij verdienen.

Doe de gratis check!

Twijfelt u nog over het inzetten van een vorm van telecom Barendrecht? Doe dan de gratis telecomcheck via onze website, zodat wij u kunnen adviseren over de best passende mogelijkheid. Voor verdere vragen (of misschien zelfs al interesse) kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!