Service & Onderhoud Alblasserdam

Zoekt u naar meer informatie over service & onderhoud Alblasserdam? Dan bent u bij Lésec Beveiliging & Telecom helemaal aan het juiste adres! Wij leveren innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging en telecom, die organisaties duidelijke voordelen op kunnen leveren. De ontwikkeling van beveiliging en communicatie staat niet stil in deze continu veranderende wereld en daar zult u met uw bedrijf op in moeten kunnen spelen. Kosten moeten beheersbaar zijn, beveiliging sluitend en uitbreiding flexibel.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar uw situatie? Krijg meer inzicht in de mogelijkheden door onze gratis beveiligingscheck of onze gratis telecomcheck in te vullen.

Toegangscontrole Alblasserdam

Service & Onderhoud Alblasserdam | Lésec helpt u verder!

Wij zoeken al meer dan 30 jaar lang gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Zo kijken wij niet alleen mee naar uw thuissituatie, maar kunnen wij ook wat betekenen voor uw werkplaats. Onze beveiligingssystemen zorgen ervoor dat uw woning of pand op allerlei verschillende manier beveiligd kan worden tegen meerdere gevaren. Zo bieden wij bijvoorbeeld oplossingen in de vorm van brandbeveiliging, maar kunnen wij u ook voorzien van een toegangscontrole. Daarnaast kunnen wij uw bedrijf ook verder helpen in de telecommunicatie. Wij zijn namelijk actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten.

Het team van Lésec bestaat uit 10 ambitieuze medewerkers, die actief zijn in zowel de binnen- als de buitendienst. Sfeer en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van werkzaamheden voor de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Meer informatie?

Kunnen wij u helpen bij service & onderhoud Alblasserdam of heeft u nog vragen? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Tot ziens bij Lésec!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!