Randapparatuur Alblasserdam

Zoekt u naar kwalitatieve randapparatuur Alblasserdam? Wij, van Lésec Telecom, helpen u graag verder in uw zoektocht! Lésec Telecom is al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten en kijken graag persoonlijk met u mee naar uw huidige situatie (m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten). Zo kunnen wij u een optimale besparing bieden.

Twijfelt u over uw huidige telecom (en bijbehorende kosten) en wilt u graag advies hierover? Doe dan gerust even de gratis telecomcheck door het formulier op onze website in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Randapparatuur Alblasserdam? Lésec helpt u verder!

Om uw telefonieoplossing compleet te maken levert Lésec Telecom ook diverse randapparatuur. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan draadloze (en draad gebonden) headsets en conferentietoestellen.

Het team van Lésec bestaat uit elf leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst, waarbij er in beide teams waarde wordt gehecht aan sfeer en kwaliteit. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse telecominstallaties uit. Zo kunnen wij onze klanten altijd de kwalitatieve service bieden die zij verdienen.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar randapparatuur Alblasserdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen. Graag tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!