Particulier beveiligingsbedrijf

Bent u op zoek naar een particulier beveiligingsbedrijf? Dan bent u bij Lésec Beveiliging & Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn we ook in staat om u passend advies te geven over de juiste beveiliging in uw situatie. Dit doen we op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en/of camerasystemen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Datanetwerk Alblasserdam

Particulier beveiligingsbedrijf | Lésec Beveiliging en Lésec Telecom

Wij snappen heel goed dat een goed beveiligd huis belangrijk voor u is. Zo heeft u immers rust en weet u zeker dat uw waardevolle spullen veilig zijn. Bent u benieuwd of uw huis veilig genoeg is, of dat er nog ruimte is voor verbetering? Doe dan de gratis beveiligingscheck!

Ook voor de service bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website. Graag staan wij voor u klaar en helpen we u verder. Tot ziens bij Lésec Beveiliging en Lésec Telecom, het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!