NCP Kiwa

Op zoek naar een NCP Kiwa gecertificeerd bedrijf? Dan is Lésec Beveiliging uw partner! Lésec voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit. Als Kiwa NCP erkend bedrijf voldoen wij aan een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast is Lésec een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur. Meer weten over het aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk? Neem dan contact met ons op!

Lésec Beveiliging | BORG & NCP Kiwa erkend

Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging. Al sinds 1988 leveren wij  oplossingen voor al uw beveiligings- en telecomvraagstukken. Veiligheid kun je verhogen door technische maatregelen te treffen, zoals goed hang- en sluitwerk of inbraak alarmapparatuur. Lésec Beveiliging helpt u daar graag bij. Als BORG gecertificeerd bedrijf overhandigen wij u, na het leveren van een installatie die voldoet aan alle BORG eisen, een objectcertificaat. Dit houdt in dat u over een gecertificeerd inbraakbeveiligingssysteem beschikt.

NCP Kiwa

Inbraakbeveiliging | Lésec helpt u!

Op het gebied van inbraakbeveiliging bieden wij u een totaalconcept. Dit begint bij een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Door middel van een elektronisch alarmsysteem hier aan te koppelen beschikt u over een nog betere inbraakpreventie. Want hoe hoger de buit, hoe meer de inbreker zijn best zal doen. Laat Lésec beveiliging u adviseren en druk rechts op de knop om contact met ons op te nemen!

Meer weten over NCP Kiwa? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over een NCP Kiwa certificering? Of bent u benieuwd van Lésec Beveiliging nog meer voor u kan betekenen? Druk dan op onderstaande button en neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en adviseren u voor de beste oplossing passend bij uw omgeving.

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!