Meldkamer Alblasserdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat nauw samenwerkt met een meldkamer Alblasserdam? Dan bent u bij Lésec Beveiliging helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Daarnaast is Lésec Beveiliging ook vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te kunnen koppelen. Zo helpen wij, al meer dan 30 jaar lang, meerdere bedrijven met de opzet van hun beveiliging.

Benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen ondersteunen in uw specifieke situatie? Krijg meer inzicht door de gratis beveiligingscheck op onze website in te vullen.

Toegangscontrole Alblasserdam

Meldkamer Alblasserdam | Lésec Beveiliging is uw partner!

Wij werken samen met de modernste meldkamers in Nederland. Naast het verwerken van alarmmeldingen, het coördineren van de alarmopvolging en de uitvoering van dienstverlening op afstand, kan een meldkamer periodieke rapportages verzorgen. Zo’n rapportage kan u inzicht bieden in het functioneren van en de omgang met het systeem. Doormelding naar een van onze meldkamers wordt gerealiseerd middels een IP doormelding. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om via GPRS een back-up te verzorgen.

Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel. Heeft u plotseling een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Niet alleen op een doordeweeks werkdag; ook ‘s nachts en in de weekenden verhelpen wij eventuele storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Meer informatie over Lésec Beveiliging?

Kunnen wij u helpen in uw zoektocht naar een beveiligingsbedrijf, die nauw samenwerkt met een betrouwbare meldkamer? Of heeft u nog vragen over onze producten of dienstverlening? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!