Intercomsystemen

Bent u op zoek naar intercomsystemen? Dan moet u zeker bij Lésec Telecom zijn! Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van Telecom, en kunnen u dus zeker ook helpen met een intercomsysteem. We zijn gevestigd in Alblasserdam, van waaruit we een groot aantal klanten bedienen. Dit doen we op het gebied van telecom, maar ook van beveiliging. Ons specialisme is dus erg breed, waardoor we vrijwel ieder vraagstuk op de juiste manier kunnen oplossen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Intercomsystemen | Lésec helpt u graag verder!

Een intercom systeem is erg handig binnen grote bedrijven. Zo kun je gemakkelijk communiceren, zonder dat je iedereen persoonlijk moet aanspreken. Daarna kan het ook hulp bieden om de veiligheid te waarborgen, bijvoorbeeld om instructies door te kunnen geven tijdens een evacuatie of een ander noodgeval. Lésec Telecom helpt u graag om dit binnen uw bedrijf te kunnen verwezenlijken. We gaan met u in gesprek om te kijken wat uw wensen en behoeften zijn rondom het intercom systeem. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar een ideale match.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met onze dienstverlening. Dit betekent niet alleen een goed advies vooraf, maar ook een uitstekende service na de aanschaf. We staan altijd zo snel mogelijk voor u klaar als er iets is.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Uiteraard kunt u ook online een afspraak maken, dan plannen we tijd voor u vrij om met u in gesprek te gaan over de wensen en mogelijkheden. Tot ziens bij Lésec!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!