Inbraakbeveiliging Dordrecht

Bent u op zoek naar ondersteuning bij inbraakbeveiliging Dordrecht? Wij, van Lésec Beveiliging, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden van gecertificeerde oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo bent u verzekerd van optimale beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis. Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld, die de kans op een geslaagde inbraak flink verlagen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw woning of pand kunnen betekenen? Krijg meer inzicht door de gratis beveiligingscheck op onze website in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Inbraakbeveiliging Dordrecht | Lésec is uw specialist!

Inbraakpreventie begint bij een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is echter niet voldoende; het moet namelijk ook goed en functioneel gebruikt worden. Zo zijn er verschillende ‘organisatorische’ maatregelen die het een inbreker moeilijk maken of zelfs ontmoedigen. Als het bedrijfspand of woonhuis behoort tot een hogere risicocategorie is een aanvulling vereist in de vorm van een elektronisch alarmsysteem.

Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best moet doen om binnen te komen én hoe zwaarder het pand dus beveiligd moet worden.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij inbraakbeveiliging Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met uw vraagstuk.

Het samenstellen van inbraakbeveiliging

De verschillende onderdelen van een alarm vormen samen een inbraakbeveiligingssysteem. Dit zijn bijvoorbeeld het controlepaneel en de verschillende soorten sensoren. Een inbraakbeveiligingssysteem wordt altijd aangepast op uw specifieke woonsituatie om de beste beveiliging te bereiken. Meestal betekent dit een combinatie van bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Er bestaat ook een mogelijkheid om camera’s te gebruiken. Hierna moet u kiezen wat er dient te gebeuren nadat het alarm afgaat. Wilt u de melding op uw smartphone ontvangen? Of heeft u liever dat het alarm in rechtstreeks contact met een meldkamer staat. Onze beveiligingsexperts kunnen u alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden vertellen en u een persoonlijk advies geven. Nadien kunnen wij voor u ook het inbraakbeveiligingssysteem op een professionele wijze installeren. 

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!