Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging bedrijfspand? Dan is Lésec Beveiliging uw partner! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand veilig is voor inbraken en brand. Daarnaast staan wij ook voor u klaar op het gebied van camerasystemen. Zo kunt u altijd zien wat er op het bedrijf gebeurt en kunt u eenvoudig alles in de gaten houden. Zo zorgt u dat uw waardevolle spullen, uw personeel en uw goederen veilig zijn!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Datanetwerk Alblasserdam

Inbraakbeveiliging bedrijfspand | Lésec Beveiliging helpt u graag!

Bescherm uw huis, inboedel en dierbaren tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Met een alarmsysteem van Lésec Beveiliging beveiligt u uw woning hiertegen. Door het systeem in te richten naar uw persoonlijke woonsituatie zal het zorgen voor comfort en een veilig gevoel. Bij een alarmmelding heeft u de mogelijkheid om via de meldkamer of via een app altijd direct geïnformeerd te worden. Voor elke vraagstuk kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Wilt u weten of uw bedrijfspand veilig genoeg is? Doe de gratis beveiligingscheck!

24-uurs service

Ook voor de service bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via de mail, telefonisch of via het contactformulier op de website. We helpen u graag bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!