Hosted voice

Bent u op zoek naar Hosted voice voor uw bedrijf? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Ons kantoor is gevestigd in Alblasserdam, van waaruit we een groot aantal klanten bedienen op het gebied van beveiliging en telecom. Naast een zeer goede service en systemen waar u van op aan kunt, vinden wij ook service een erg belangrijk punt binnen de organisatie. Daarom adviseren we u vooraf uitgebreid over alle mogelijkheden, en staan wij altijd voor u klaar op het gebied van hulp.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Datanetwerk Alblasserdam

Hosted voice | Lésec Telecom staat voor u klaar!

Hosted Voice houdt in dat u uw kantoor-computernetwerk inzet om te bellen via het internet. Dit betekent dat uw oude vertrouwde telefooncentrale verdwijnt en dat u gebruik gaat maken van een telefonieoplossing in de cloud. Het enige wat u dan dus op kantoor hebt staan zijn uw telefoontoestellen. Deze zullen we dan vervangen voor VoIP toestellen. Als u wilt dat uw medewerkers ook hun smartphones als kantoortoestellen kunnen inzetten dan integreren we vaste en mobiele telefonie. Dan hebben zij dezelfde functionaliteiten, zoals doorverbinden en gratis onderling bellen, op hun smartphone.

Wilt u weten wat Lésec voor u kan betekenen? Neem contact op!

Bij vragen of als u meer informatie wilt over onze dienstverlening, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u uiteraard ook altijd een afspraak maken, zodat we met u om tafel kunnen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!