Hosted Voice Papendrecht

Wilt u meer informatie over het gebruik van hosted voice Papendrecht? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Wij bieden verschillende vormen en producten van telecom aan bij onze klanten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Datanetwerk Alblasserdam

Hosted Voice Papendrecht inzetten? Wij regelen het!

Maar wat betekent hosted voice nu precies? Het is een volwaardige vervanger van de traditionele telefooncentrale, maar gaat zelfs nog een stapje verder. U profiteert altijd mee van de ontwikkelingen en neemt slechts de functionaliteiten af die voor uw bedrijf van belang zijn. Enkele belangrijke voordelen van de inzet van een Hosted Voice zijn dat u niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale, u op maandelijkse telefoonkosten bespaart (medewerkers bellen onderling gratis), u slechts per gebruiker betaalt en dat u de mogelijkheid krijgt om via een PC, tablet of laptop te telefoneren.

Daarnaast bent u ook voor de service bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en wij komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen! Ook ‘s nachts en in de weekenden verhelpen wij storingen in de systemen door middel van onze 24-uurs servicedienst.

Benieuwd geworden?

Twijfelt u nog over het inzetten van een hosted voice Papendrecht en omgeving? Doe dan de gratis telecomcheck via onze website, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Voor verdere vragen (of misschien zelfs al interesse) kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!