Hosted Voice Alblasserdam

Bent u op zoek naar hulp bij de installatie van een Hosted Voice Alblasserdam? Dan bent u bij Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Hosted Voice betekent dat u uw kantoor-computernetwerk inzet om te bellen via het internet. Dit betekent dat uw oude vertrouwde telefooncentrale verdwijnt en dat u gebruik gaat maken van een telefonieoplossing in de cloud. Het enige wat u dan dus op kantoor hebt staan zijn uw telefoontoestellen.

Wilt u meer informatie over een eventuele toepassing op uw kantoorpand? Vul dan de gratis telecomcheck op onze website in voor meer duidelijkheid.

Toegangscontrole Alblasserdam

Hosted Voice Alblasserdam | Lésec Telecom heeft het in huis!

Hosted Voice is een volwaardige vervanger van de traditionele telefooncentrale, maar gaat zelfs nog een stapje verder. U profiteert altijd mee van de ontwikkelingen en neemt slechts de functionaliteiten af die voor uw bedrijf van belang zijn. Enkele belangrijke voordelen van de inzet van een Hosted Voice zijn dat u niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale, u op maandelijkse telefoonkosten bespaart (medewerkers bellen onderling gratis), u slechts per gebruiker betaalt en dat u de mogelijkheid krijgt om via een PC, tablet of laptop te telefoneren.

Sinds onze oprichting is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in dit soort (en andere) telecomvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Daarnaast zijn we ook lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een op-maat-gemaakte service hoog in het vaandel. Bovendien staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Kom in contact met Lésec Telecom!

Kunnen wij helpen bij uw zoektocht naar een Hosted Voice Alblasserdam? Of heeft u nog vragen over onze producten en/of dienstverlening? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!