Erkende installateurs inbraakbeveiliging

Bent u op zoek naar erkende installateurs inbraakbeveiliging? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Het voorkomen van een succesvolle inbraak begint bij een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis (onder andere door het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk). Dit is echter niet voldoende; het moet namelijk ook op een juiste wijze gebruikt worden. Zo zijn er verschillende ‘organisatorische’ maatregelen die het een inbreker moeilijk maken of zelfs ontmoedigen. Als het bedrijfspand of woonhuis behoort tot een hogere risicocategorie is een aanvulling vereist in de vorm van een elektronisch alarmsysteem.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Krijg meer duidelijkheid door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Erkende installateurs inbraakbeveiliging? Onze specialisten helpen u verder!

Lésec levert de meest geavanceerde systemen voor terreinbewaking. Een goed voorbeeld hiervan is camerabewaking; een vakgebied dat op dit moment snelle ontwikkelingen doormaakt. Digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan het op afstand bewaken van panden en/of industrieterreinen en het controleren van alarmmeldingen door de meldkamer alvorens de bewakingsdienst op te roepen.

Al onze producten zijn voorzien van de mogelijkheid om de beelden zelf via een app te bekijken of door te laten melden naar de meldkamer met de mogelijkheid tot een live view. Ook bij de complexere systemen kunnen wij u verder helpen; wij bieden namelijk een groot aanbod van verschillende componenten.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar erkende installateurs inbraakbeveiliging óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!