Datanetwerk Alblasserdam

Wilt u een datanetwerk Alblasserdam (en omgeving) aan laten leggen in uw pand? Dan bent u bij Lésec Telecom helemaal aan het juiste adres! Steeds vaker worden de bedrijfspanden flexibeler en efficiënter ingericht. Eén van de onderdelen daarbij is de infrastructuur van de bekabeling. Ondanks dat de WiFi verbindingen steeds beter worden, blijft bedrading nog steeds betrouwbaarder. Sinds onze oprichting is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in dit soort (en andere) telecomvraagstukken. Wij zijn NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Daarnaast zijn we ook lid van Techniek Nederland.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Krijg meer inzicht door een aanvraag voor de gratis telecomcheck te doen via onze website.

Datanetwerk Alblasserdam

Datanetwerk Alblasserdam? Lésec staat voor u klaar!

Een UTP netwerk is een transparant netwerk, welke onder andere voor data, video en spraak benut kan worden. Dit alles over één en dezelfde bekabeling, welke centraal in het pand in een ‘patchkast’ is afgemonteerd. Indien de afstanden te groot worden, kunnen er twee of meerdere patchkasten geplaatst worden. Deze kasten kunnen onderling verbonden worden met glasvezel.

Na afmonteren wordt het netwerk altijd gemeten en getest. U krijgt hiervan een uitdraai waaruit blijkt dat het netwerk aan alle specificaties voldoet. Al in een vroeg stadium zitten wij met u aan tafel om u te kunnen voorzien van een gedegen advies (op maat).

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele organisatie die een datanetwerk Alblasserdam voor u kan aanleggen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!