Camerabewaking Dordrecht

Bent u op zoek naar camerabewaking Dordrecht en omgeving? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Camerabewaking is een vakgebied dat op dit moment snelle ontwikkelingen doormaakt. Digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan het op afstand bewaken van panden en/of industrieterreinen en het controleren van alarmmeldingen door de meldkamer alvorens de bewakingsdienst op te roepen.

Wilt u meer informatie over de beveiligingsmogelijkheden van uw specifieke pand of woning? Ontdek nu razendsnel waar u precies aan toe bent én welke kansen wij zien op het gebied van beveiliging voor uw pand door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Camerabewaking Dordrecht installeren? Wij helpen u verder!

Al onze apparatuur is voorzien van de mogelijkheid om de beelden zelf via een app te bekijken of door te laten melden naar de meldkamer met de mogelijkheid tot een live view. Ook bij de complexere systemen kunnen wij u verder helpen; wij bieden een groot aanbod van verschillende componenten. Wij kijken graag op maat met u mee om zo de beste service aan u te kunnen verlenen.  Op basis van uw behoeften en wensen zullen wij een samengesteld pakket van producten en maatregelen ontwerpen.

Ons team bestaat uit 10 ambitieuze medewerkers, die actief zijn in zowel de binnen- als de buitendienst. Sfeer en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van werkzaamheden voor de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar camerabewaking Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!