Brandbeveiliging Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij in brandbeveiliging Zwijndrecht en omstreken? Wij, van Lésec Beveiliging, kunnen u direct verder helpen! Lésec zoekt al meer dan 30 jaar lang gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Zo kijken wij niet alleen mee naar uw thuissituatie, maar kunnen wij ook wat betekenen voor uw werkplaats. Onze beveiligingssystemen zorgen ervoor dat uw woning of pand op allerlei verschillende manier beveiligd kan worden tegen meerdere gevaren. Zo bieden wij bijvoorbeeld oplossingen in de vorm van brandbeveiliging.

Kunnen wij iets voor de brandbeveiliging van uw woning of pand betekenen? Vul de gratis beveiligingscheck in om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Datanetwerk Alblasserdam

Brandbeveiliging Zwijndrecht gezocht? Kom direct in contact!

Meer dan 50 procent van de bedrijven waar het pand door brand is verwoest gaat uiteindelijk failliet. Het voorkomen van een brand is dus essentieel om schade (en gevaar voor mensenlevens) te beperken. Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Dit alles op basis van de wettelijke regelgeving en richtlijnen van de lokale overheid. Wij leveren daarom slechts betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Op de centrale worden diverse rook- en hittemelders aangesloten, zodat wij in een zo vroeg mogelijk stadium brand kunnen ontdekken. Óók worden er door het pand diverse handbrandmelders geplaatst, zodat de mensen in het pand een eventuele ontruiming in werking kunnen stellen. Met behulp van luide ontruimingssignalen, die verdeeld over het pand gemonteerd zijn, wordt vervolgens iedereen gewaarschuwd.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw brandbeveiliging Zwijndrecht kunnen betekenen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even in contact met een van onze specialisten te komen voor meer informatie. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!