Brandbeveiliging Ridderkerk

Zoekt u naar een specialist in brandbeveiliging Ridderkerk en omgeving? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Het minimaliseren van de risico’s van brandgevaar binnen uw pand brengt vele voordelen met zich mee en mag hedendaags zelfs gezien worden als een vereiste voor ieder pand. Meer dan de helft van alle bedrijven waar brand uitbreekt gaat namelijk uiteindelijk failliet hierdoor. Onze specialisten leveren (en installeren) daarom kwalitatieve brandmeld- en ontruiminstallaties voor bedrijven.

Gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend de gratis beveiligingscheck via onze website aan voor meer informatie. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden voor uw pand.

Datanetwerk Alblasserdam

Brandbeveiliging Ridderkerk nodig? Lésec is uw partner!

Voorafgaand aan de daadwerkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Deze detectie moet gebeuren op basis van de wettelijke regelgeving en (eventuele) richtlijnen van de lokale overheid. Onze specialisten zijn daarom altijd op de hoogte van wat er precies wél en niet mogelijk is.

Daarnaast bent u ook voor een kwalitatieve service bij ons aan het juiste adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij u verder met het oplossen van storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze brandbeveiliging Ridderkerk óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Wacht niet en neem dan, in beide gevallen, even contact met een van specialisten op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!