Brandbeveiliging Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u een professionele organisatie inschakelen voor brandbeveiliging Hendrik-Ido-Ambacht? Wij, van Lésec Beveiliging, staan graag voor u klaar! Bijna 60 procent van de bedrijven waar het pand door brand is verwoest gaat failliet. Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is dus essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Dit alles op basis van de wettelijke regelgeving en richtlijnen van de lokale overheid. Lésec Beveiliging levert uiterst betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van brandbeveiliging voor uw pand of woning? Krijg meer duidelijkheid door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Brandbeveiliging Hendrik-Ido-Ambacht

Brandbeveiliging Hendrik-Ido-Ambacht? Lésec is uw specialist!

Wij zoeken al meer dan 30 jaar lang gerichte telecom-en beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Zo kijken wij niet alleen mee naar uw thuissituatie, maar kunnen wij ook wat betekenen voor uw werkplaats. Onze beveiligingssystemen zorgen ervoor dat uw woning of pand op allerlei verschillende manier beveiligd kan worden tegen meerdere gevaren. Zo bieden wij bijvoorbeeld oplossingen in de vorm van brandbeveiliging.

Op de centrale worden diverse rook- en hittemelders aangesloten om in een zo vroeg mogelijk stadium de brand te kunnen ontdekken. Daarnaast worden er door het pand diverse handbrandmelders geplaatst, zodat de mensen in het pand, bij een beginnende brand, direct de ontruiming in werking kunnen stellen. Door middel van “slow-whoop” sirenes, die verdeeld over het pand gemonteerd zijn, wordt vervolgens iedereen gewaarschuwd.

Meer informatie over brandbeveiliging in Hendrik-Ido-Ambacht?

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van brandbeveiliging Hendrik-Ido-Ambacht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!