Brandbeveiliging Dordrecht

Als u op zoek bent naar ondersteuning bij brandbeveiliging Dordrecht, dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Daarnaast is Lésec Beveiliging ook vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te kunnen koppelen. Zo helpen wij, al meer dan 30 jaar lang, meerdere bedrijven met de opzet van hun beveiliging.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Krijg meer duidelijkheid door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Brandbeveiliging Dordrecht

Brandbeveiliging Dordrecht | Lésec helpt u verder!

Bijna 60 procent van de bedrijven waar het pand door brand is verwoest gaat failliet. Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is dus essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Dit alles op basis van de wettelijke regelgeving en richtlijnen van de lokale overheid. Lésec Beveiliging levert uiterst betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Op de centrale worden diverse rook- en hittemelders aangesloten om in een zo vroeg mogelijk stadium de brand te kunnen ontdekken. Daarnaast worden er door het pand diverse handbrandmelders geplaatst, zodat de mensen in het pand, bij een beginnende brand, direct de ontruiming in werking kunnen stellen. Door middel van “slow-whoop” sirenes, die verdeeld over het pand gemonteerd zijn, wordt vervolgens iedereen gewaarschuwd.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen op het gebied van brandbeveiliging Dordrecht? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!