Brandbeveiliging Barendrecht

Zoekt u naar een professionele organisatie die u kan ondersteunen met brandbeveiliging Barendrecht? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Bijna 60 procent van de bedrijven waar het pand door brand is verwoest gaat failliet. Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is dus essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventieve en effectieve branddetectie. Dit alles op basis van de wettelijke regelgeving en richtlijnen van de lokale overheid. Lésec Beveiliging levert uiterst betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Wij regelen de brandbeveiliging bij u.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of installaties van brandbeveiliging? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Brandbeveiliging Barendrecht

Brandbeveiliging Barendrecht? Lésec is uw specialist!

Op de centrale worden diverse rook- en hittemelders aangesloten om in een zo vroeg mogelijk stadium de brand te kunnen ontdekken. Daarnaast worden er door het pand diverse handbrandmelders geplaatst, zodat de mensen in het pand, bij een beginnende brand, direct de ontruiming in werking kunnen stellen. Door middel van “slow-whoop” sirenes, die verdeeld over het pand gemonteerd zijn, wordt vervolgens iedereen gewaarschuwd.

Daarnaast ben u ook voor de service bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en wij komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen! Ook ‘s nachts en in de weekenden verhelpen wij storingen in het brandmeldsysteem door middel van onze 24-uurs servicedienst. Kies voor uw brandbeveiliging Barendrecht voor Lésec!

Meer weten over brandbeveiliging in Barendrecht?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar brandbeveiliging Barendrecht? Doe de gratis beveiligingscheck, zodat wij kunnen kijken naar uw huidige brandbeveiliging en welke mogelijke verbeteringen er plaats kunnen vinden. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!