Beveiligingssysteem Rotterdam

Zoekt u naar een beveiligingssysteem Rotterdam en wilt u deze door een professionele organisatie laten installeren? Dan bent u bij Lésec Beveiliging helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij kantoorpanden en woningen. Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf kunnen wij onze klanten alles bieden op het gebied van elektronische beveiliging.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Krijg meer duidelijkheid door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Beveiligingssysteem Rotterdam

Beveiligingssysteem Rotterdam | Lésec staat voor u klaar!

Het team van Lésec bestaat uit elf leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst, waarbij er in beide teams waarde wordt gehecht aan sfeer en kwaliteit. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit. Zo kunnen wij onze klanten altijd de kwalitatieve service bieden die zij verdienen.

Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat goede beveiliging belangrijk is. Het zorgt er niet alleen voor dat uw spullen en/of personeel in goede handen is, maar geeft u zelf ook een veilig en rustgevend gevoel. Zo weet u dat alles veilig is; ook als u er niet bent. Wij kijken graag op maat met u mee naar mogelijke verbeterpunten en kunnen u vervolgens adviseren over de juiste oplossingen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een beveiligingssysteem Rotterdam óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!