Beveiligingscheck

Wilt u een beveiligingscheck laten uitvoeren, om te kijken of uw woning of bedrijfspand wel veilig genoeg is? Dan moet u zeker bij Lésec Telecom zijn! Wij voeren graag een uitgebreide check voor u uit, die u eenvoudig online kunt aanvragen. Deze test is namelijk geheel gratis. Zo weet u achteraf precies waar er voor uw woning of bedrijfspand nog verbeterpunten liggen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Beveiligingscheck van Lésec Telecom

Het team van Lésec bestaat uit totaal 11 leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst waarbij sfeer en kwaliteit centraal staat. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat goede beveiliging belangrijk is. Het zorgt er niet alleen voor dat uw spullen en/of personeel in goede handen is, maar geeft u zelf ook een veilig en rustgevend gevoel. U weet dat alles veilig is, ook als u er niet bent. Wij checken voor u waar er nog verbeterpunten liggen en vervolgens adviseren we u over de juiste oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke woning of elk bedrijfspand zo goed mogelijk kunnen beveiligen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om alle informatie voor u duidelijk te krijgen. Neem daarvoor contact op per mail, telefonisch of via het formulier op de website. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!