Beveiligingsbedrijf Dordrecht

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf Dordrecht? Dan moet u zeker bij Lésec Beveiliging zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de beveiliging van uw woning of uw bedrijfspand. We zijn gevestigd in Alblasserdam, maar staan klaar voor klanten door het hele land. Onze service is erg breed. Zo denken wij graag met u mee over de juiste beveiliging die bij u past. Vervolgens regelen we dat alles op de juiste manier wordt aangesloten, en achteraf staan we voor u klaar met onze service. We onderhouden de systemen zodat u hier zo lang mogelijk profijt van heeft.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Beveiligingsbedrijf Dordrecht | Kom naar Lésec Beveiliging

Of het nu gaat om brandbeveiliging, camerasystemen of inbraakbeveiliging, alles kunnen wij voor u realiseren. U wilt natuurlijk dat uw woning of bedrijfspand goed beschermd is. Zo houdt u uw waardevolle spullen veilig, maar het is ook een fijner idee voor uzelf om een goede beveiliging te hebben. Zo gaat u met een gerust hart de deur uit. Vind u het lastig om zelf te bepalen welk systeem het best past bij u? Geen probleem, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring voorzien wij u graag van advies over het juiste systeem. We gaan met u in gesprek en kijken naar uw wensen en eisen. Zo kunnen wij u 100% tevredenheid garanderen.

Naast een goed advies en kwalitatief goede producten vinden wij ook service heel belangrijk. Daarom hebben wij een 24-uurs service dienst. Heeft uw systeem een storing? Dan staan wij zo snel mogelijk paraat om deze te verhelpen, ongeacht de dag of het tijdstip!

Doe de check!

Om u een idee te kunnen geven hoe de beveiliging er bij uw bedrijf of woning voor staat, hebben wij een gratis beveiligingscheck gemaakt. Bekijk hoe veilig uw woning of bedrijfspand is! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder.

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!