Beveiligingsbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf Breda? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Alblasserdam, maar staan klaar voor klanten door het hele land. Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Beveiligingsbedrijf Breda | Lésec Beveiliging staat voor u klaar

Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Daarnaast vinden wij ook service heel belangrijk. Daarom profiteert u bij ons altijd van een 24-uurs servicedienst. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen staan wij graag voor u klaar. Onze medewerkers adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, zodat u goed op de hoogte bent. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!